Magazijnverlichting

Bedrijfshallen zijn zeer divers in afmetingen en gebruik. Dit heeft veel invloed op de verlichting die nodig is. U kunt bijvoorbeeld denken aan magazijnen, expedities en/of productiehallen waarbij veel licht nodig is op specifieke plekken. Magazijnen en/of productieomgevingen met een hoog geautomatiseerde omgeving verdienen weer een andere specifieke aanpak. Zo heb je steeds weer een andere invalshoek. Onze experts hebben het vermogen om hier goed op in te spelen en kunnen hier een passend licht- en productadvies aan koppelen.

Ook voor magazijnen en uiteenlopende soorten hallen zijn Europese normering opgesteld. Met een lichtbereking in een driedimensionale digitale omgeving weet u precies waar u aan toe bent.Kantoorverlichting

Kantoorverlichting is een breed begrip. Onder kantoorverlichting wordt door ons verstaan alle verlichting die in elke ruimte aanwezig is of zou moeten zijn. Naast de werkplekverlichting kunt u hierbij ook denken aan de verlichting in de toiletruimte, entree/balie, kantine, directiekamer tot aan vergader- en ontspanningsruimtes toe.

Ook voor de kantoren en werkplekken zijn Europese normering opgesteld. Met een lichtbereking in een driedimensionale digitale omgeving weet u precies waar u aan toe bent.


Medische ruimtes

Voor (eenvoudige) medische ruimtes, zoals behandelkamer, wachtruimte, spreekkamer en laboratorium, kunnen wij u professioneel en adequaat helpen.

Showroomverlichting

Showroomverlichting kan op verschillende manieren worden ingericht. Vanuit spots werken of toch veel gebruik maken van inlegpanelen en/of combinaties met downlighters. Hier boven ziet u als voorbeeld een 3 fasenrail met spots.

Onze experst zijn thuis in showrooms, winkels/etalages en andere retailomgevingen.