Disclaimer

Deze website en webshop kan onjuistheden of typefouten bevatten, die na de ontdekking ervan door LEDLICHT&CONCEPT gecorrigeerd zullen worden naar eigen inzicht van LEDLICHT&CONCEPT. Ook wordt de informatie op deze webshop regelmatig bijgewerkt en gecontroleerd.

LEDLICHT&CONCEPT behoudt zich het recht voor te allen tijde en zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen en/of veranderingen aan te brengen in de informatie, deze voorwaarden, namen, beelden, afbeeldingen, logo's en iconen of de producten en diensten, waarnaar op deze site verwezen wordt. Aangezien Internet onafhankelijk in stand wordt gehouden op duizenden sites overal ter wereld, is het mogelijk dat de informatie, namen, beelden, afbeeldingen, logo's en iconen waartoe deze site toegang verleent afkomstig zijn van buiten de grenzen van deze site. Om deze reden sluit LEDLICHT&CONCEPT alle verplichtingen of verantwoordelijkheid uit betreffende de gegevens die hetzij verkregen of verworven worden, hetzij toegankelijk zijn binnen, via of buiten deze site.

LET OP!
De handelsmerken, handelsnamen, beelden, logo's en afbeeldingen die de producten en diensten van LEDLICHT&CONCEPT BV herkenbaar maken, evenals het ontwerp en het beschreven concept, tekst en grafische mogelijkheden van de website zijn het eigendom van LEDLICHT&CONCEPT BV

LEDLICHT&CONCEPT hanteert de werking van een versleutelde SSL verbinding, waarbij u dus online beveiligd bent op onze website en dus op uw gemak kunt shoppen en betalen.

Directie

LEDLICHT&CONCEPT